Головна » 2019 » Січень » 31 » 22 січня - День Соборності України
11:23
22 січня - День Соборності України

22 січня – День Соборності України

22 січня 2019 року Україна відзначає 100-річчя з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

З метою поглиблення знань учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, виховувати в учнів любов до Батьківщини, повагу до героїчного минулого свого народу, усі якості громадянина, який братиме активну участь у формуванні майбутнього своєї держави.

22 січня 2019 року в Чевельчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів класним керівником 9 класу О. І. Свириденко для учнів 5, 8-11 класів було проведено виховний захід на тему: “Україна в нас одна”.

День Соборності України – національне свято України, що відзначається щороку 22 січня.

Соборність – це забезпечення справжнього суверенітету і незалежності народу, міцний фундамент для побудови процвітаючої демократичної національної держави.

Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші діди і прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.

Немає життя без України, бо Україна – це мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі, бо Україна – це наше минуле, сьогодення і майбутнє.

Ми вірим в майбутнє твоє, Україно -

Говорять сьогодні дорослі й малі.

Бо ти в нас – найкраща, бо ти в нас єдина,

Немає такої, як ти, на землі.

Переглядів: 250 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar