Головна » 2019 » Лютий » 28 » Біль Афганської війни.
13:43
Біль Афганської війни.

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від страшних років афганської війни. Ця кампанія тривала майже 10р. і забрала життя багатьох наших співвітчизників.

15 лютого 1989р. останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля м.Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів – інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цій пам’ятній даті були приурочені виховні заходи, які були проведені 15 лютого в Чевельчанській ЗОШ І-ІІІ ст.

Учні 5 та 6класу (кл. кер. Цілуйко І.Г. та Хало О.Ю.) на тематичній класній годині розширили знання про події далекої афганської війни. Семикласники та їх класний керівник Шваченко Л.С. на годині класного керівника « Біль Афганської війни» віддали шану колишнім випускникам школи, воїнам –інтернаціоналістам Кочерзі О.І., Безруку В.В., Мацканюку Ю.В., які у свій час з честю виконали солдатський обов’язок. Класні керівники 8кл. Котух В.М. та 9кл.Свириденко О.І. зі своїми вихованцями пройшли воєнними дорогами Афганістану, віддали данину пам’яті землякам, які загинули в далекому афганському краї.

Випускники 11кл. (кл.кер. Кривенко Н.М. ) здійснили віртуальну мандрівку сторінками воєнної історії та вшанували хвилиною мовчання память усіх, хто недожив до сьогоднішнього дня.

Класна  година  у 5класі  «Час  і досі  не загоїв  рани» (кл. кер. Цілуйко І.Г.)

Виховна  година у 7 класі: «Біль Афганської війни» (кл. кер Шваченко Л.С.)

Вшанування пам’яті загиблих в афганській війні на виховній годині в 11кл. (кл. кер Кривенко Н.М)

 

Переглядів: 233 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar