Головна » 2018 » Лютий » 27 » День Святого Миколая для маленьких гостей
11:55
День Святого Миколая для маленьких гостей

Уже стало доброю традицією в нашій школі відзначати зимові свята. Ось і цього року з ініціативи вчительки початкових класів Шупортяк В.М. дітвора 1-4 класів під керівництвом учителів старанно виписували листи Святому Миколаю, школярі середніх класів чаклували над новорічними іграшками для святкової ялинки, а учні старших класів з великим задоволенням прикрашали актовий зал та свої класні кімнати. І поряд з цим вся шкільна дітвора чекала на новорічне чудо. І не даремно.

Дев`ятнадцятого грудня для учнів початкової школи було проведено святкове дійство ``День Святого Миколая для маленьких гостей.`` До цього справді чарівного дня готувалися учителі, вся дітвора, а особливо їх батьки. Позакласний захід проходив у цікавій формі гри зимової естафети на подвір`ї школи. Спочатку діти розв`язували зимові задачі від Святого Миколая з яких склали новорічну картинку, яка стала своєрідним пропуском до слідуючого випробування ``Де знайти святого Миколая`` Разом з батьками школярі співали щедрівки та розгадували загадки. На присутніх чекав захоплюючий майстер- клас від мами Кривенко Н М ``Новорічна іграшка власними руками.`` Далі всі присутні перейшли в приміщення початкової школи, де на них чекали вернісаж дитячих малюнків ``Малюнок для Святого Миколая `` та виставка українських хусток з розповіддю вчительки історії Ревенко ОО ``Українська хустка в традиціях та зимових обрядах українського народу. ``

З усіма випробуваннями діти успішно справилися і ось до них прийшов Святий Миколай з вітаннями та побажаннями. Усі отримали масу позитивних емоцій та щедре частування українськими стравами від батьків учнів початкових класів.

 

 

Переглядів: 359 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar