Головна » 2018 » Травень » 30 » День вишиванки
10:50
День вишиванки

Вишивання моє, вишивання…

Чорний – сум, а червоний – кохання.

Синій – небо, зелений – буття.

Вишиванка – це наше життя!

17 травня 2018 р. в Чевельчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року учні, вчителі та батьки школи долучилися до акції «Одягни вишиванку». Хтось радів своїм новим обновкам, хтось вдягнув свою улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.

Під час цього дня учні ознайомилися з історією вишиванки, переглянули відеофільм «Вишиванка – оберіг українського народу» та переглянули фотографії вишивок з різних регіонів нашої країни, познайомилися з їх технікою та кольорами.

На завершення провели загальношкільну лінійку – за 5 хвилин організувавшись учні 1-11 класу створили справжню «вишиванкову» хвилю. На лінійці підвели підсумки участі у Всеукраїнському конкурсі з українознавства «Патріот», відзначили його переможців та учасників.

Так званий «флешмоб» створив таку хвилю емоцій, що наступного року, мабуть, нас чекає вже не хвиля, а справжнє цунамі вишиванок за участю всіх учнів та працівників школи!

 

 

 

 

Переглядів: 353 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar