Головна » 2018 » Лютий » 27 » "Є право - є надія"
12:49
"Є право - є надія"

21.02.2018 року учні Чевельчанської ЗОШ I-III ст. відвідали  інформаційний захід на тему «Наркоманія – проблема сучасного суспільства» для неповнолітніх суб’єктів пробації, який провели інспектор Оржицького районного сектору з питань пробації Кулик Роман спільно з начальником відділу соціальної роботи Кобзар Юлією.
В ході лекції неповнолітнім підобліковим було роз’яснено про вплив наркотиків на фізичне та психічне здоров’я людини, про наслідки вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та відповідальність за їх скоєння, а також наголошено про те, що не знання закону не звільняє від відповідальності.
Неповнолітні засуджені із захопленням прослухали змістовну лекцію, яка розкриває гостроту питання, яке потребує обговорення в суспільстві. «Кримінальним кодексом передбачена відповідальність не лише за зберігання чи збут, а й за інші дії, пов’язані з незаконним обігом вказаних речовин. Краще розуміння проблеми дозволить неповнолітнім у майбутньому уникнути повторного конфлікту із законом та вести правослухняний спосіб життя» - зазначив Кулик Роман.

Переглядів: 338 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar