Головна » 2018 » Лютий » 27 » Місце зустрічі – місто дитинства
12:16
Місце зустрічі – місто дитинства

Вже традиційним стало у Чевельчанській школі в першу неділю лютого проводити вечір зустрічі випускників. Злетілися, мов пташенята, до рідного порогу учні нашої школи.

Їх радо зустріли теперішні господарі – учні 11 класу, які підготували урочисту частину та концерт. Діти вітали присутніх чудовими музичними та танцювальними номерами, смішною розважальною програмою, конкурсами та розвагами, класні керівники провели для них жартівливі уроки та перерви.

Цікавим і незабутнім був перегляд відеофільму про шкільне життя випускників. Учні з вдячністю згадували своїх вчителів, цікаві випадки зі свого шкільного життя та ділилися своїми досягненнями і планами на майбутнє.

Час минув швидко в затишній атмосфері, а посмішки, що осяювали обличчя присутніх, означали, що вечір вдався. Після святкової частини на випускників чекали відчинені двері своїх класів та вчителі, і довгі розмови в колі своїх однокласників.

Дякуємо усім, хто завітав на свято, і сподіваємося наступного року зустріти ще більше випускників. Ми бажаємо вам, щоб цей вечір лишив тільки найкращі спогади, незабутні враження та допоміг перегорнути сторінку з історії вашої юності.

Переглядів: 413 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar