Головна » 2019 » Лютий » 8 » Місце зустрічі - місто дитинства
09:53
Місце зустрічі - місто дитинства

Щороку, у першу п’ятницю лютого,у Чевельчанській школі проводиться свято спогадів, свято зустрічі з дитинством, свято яскравих вражень – вечір зустрічі випускників. Школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни . Сюди, наче на вогник маяка, поспішають її вихованці з різних куточків України. Це – довгоочікувана зустріч із друзями, однокласниками, вчителями.

Ось і цього року ,1 лютого , школа радо зустріла випускників 2014,2015,2016,2017,2018 років

Сюди усіх привели спогади про незабутні і найпрекрасніші роки дитинства, юності. Сюди привело бажання, хоч ненадовго, хоч на короткий час знову стати учнями. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже п’ять років тому пролунав останній дзвінок…

Зі словами привітань до випускників і вчителів звернулася директор Оксана Іванівна Коврига, яка наголосила: двері Чевельчанської ЗОШ завжди відчинені для своїх випускників. Особливо привітно зустріли та привітали своїх вихованців класні керівники Свиридеко О.І.,Котух В.М.,Шваченко Л.С,Хало О.Ю.,Цілуйко І.Г . Вчителі та учні були надзвичайно раді бачити один одного. Наставники поділилися спогадами та думками про своїх учнів, які назавжди залишаться для них веселими, непосидючими та мудрими дітьми . Побажали всім випускникам та присутнім у залі міцного здоров’я, сімейного благополуччя та мирного неба над головою. Кожен із присутніх зрозумів, що він – бажаний гість.

Приємні хвилини принесли присутнім у залі презентацї фото про шкільне життя випускників. Кожне фото зустрічали гучними оплесками, а мелодії шкільних пісень , що супроводжували показ, створили в залі атмосферу ностальгії та спогадів.

Під час проведення традиційного святкового концерту,який підготували учні 11 класу разом із класним керівником Кривенко Н.М., кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботні шкільні будні. А які чудові пісні виконали десятикласниці-Гордієнко Д.,Макогоненко Р.,Бура Я.,Слюсаренко Ж.

Дякуємо усім випускникам за їхню участь, підтримку та увагу. Пам’ятайте, ви завжди бажані гості у нашій школі. До нових зустрічей!Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть якщо ви вже дорослі.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 226 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar