Головна » 2019 » Квітень » 19 » "Найбільше багатство - здоров'я"
11:36
"Найбільше багатство - здоров'я"

Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров'ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 8 квітня у Чевельчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов День Здоров’я. Свято розпочалося лінійкою у шкільному спортзалі. З турботою про здоров'я учнів та пропагандою здорового способу життя звернулася шкільна агітбригада «Мандаринки». Вони розповідали про складові здоров’я, правильне харчування, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, заняття спортом та фізичною культурою, користь, яку вони приносять здоров’ю людини, а весела спортивно-танцювальна розминка для учнів та вчителів від дівчат 10 та 11 класу підняла всім настрій.

У холі біля спортзалу діяла виставка літератури «Здоров’я –найцінніший скарб» та вернісаж дитячих малюнків «Здоров’я – моя цінність».
Веселі музичні перерви звучали протягом дня для учнів початкової школи. Також учні 1-4 класів переглядали мультфільми з циклу «Азбука здоров’я» та мали можливість поласувати вітамінами – яблуками, які надали спонсори СФГ «Світанок» М.М. Горб.

Учителем основ здоров'я Гордієнко Я.Г. для учнів 5-8 класів проведено годину спілкування «Моя безпечна поведінка допоможе зберегти здоров’я» . На якій діти мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створити модель здоров’я. Учні згадували прислів’я та приказки про здоров’я. Медичною сестрою Кохан Т.С. проведено бесіди з старшокласниками щодо попередження тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, хвороб, які передаються статевим шляхом, а класними керівниками - цікаві змагання, тренінги, бесіди.

День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

 

Переглядів: 239 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0