Головна » 2019 » Лютий » 28 » Розіп’ята душа на хресті всесвітньої печалі.
13:35
Розіп’ята душа на хресті всесвітньої печалі.

З 18 по 22лютого в Чевельчанській ЗОШ І-ІІІст. було проведено тиждень пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Завідуюча шкільною бібліотекою Гордієнко Я.Г. підготувала змістовну виставку матеріалів на тему: « День пам’яті Героїв Небесної Сотні – День патріотів України» . Класні керівники 5 – 11 класів підготували інформаційні хвилинки з нагоди пам’ятної дати та провели тематичні виховні класні години «Для чого люди вийшли на майдан?».

Учасники заходів з великою вдячністю згадували Героїв Небесної Сотні і ще раз переконалися в тому, що майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень українського народу до європейських цінностей.

Старшокласники разом з учителем історії Ревенко О.О. на уроці гідності « Схилімо голови у шані перед світлою памяттю Героїв Небесної Сотні» здійснили віртуальну мандрівку в минуле вітчизняної історії, у буремний час боротьби українського народу за своє національне становлення, проаналізували фрагменти документального фільму «Зима в огні» та висловили власну позицію стосовно подій Революції гідності. Кульмінацією заходу стало вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні на уроці гідності. (Учитель історії Ревенко О.О.)

Виховна година у 9кл. на тему: «Збережемо у серці пам`ять про героїв Небесної Сотні» ( Кл. кер. Свириденко О.І.

Година класного керівника у 6 кл.: «Герої не вмирають» (Кл. кер. Хало О.Ю.)

​​​​​​​

Класна година в 7 класі (Кл. кер Шваченко Л.С.) «Вони помирали, щоб жила Україна»

 

Переглядів: 234 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar