Головна » 2018 » Грудень » 28 » Тиждень початкової школи
12:54
Тиждень початкової школи

З 17-го по 21-ше грудня 2018 року в школі проходив тиждень початкової школи.

Розпочався він з інформації про заходи, які відбудутьсяпід час тижня на лінійці початкової школи.

Понеділок був присвячений добрим справам і компліментам. У цей день учні та вчителі говорили один одному компліменти. Також була проведена виставка кращих зошитів та щоденників та конкурс малюнків : «Зима – чарівниця».

Вівторок був присвячений дню здоров’я. Для учнів були проведені зимові ігри та розваги;загартовування в зимову пору року. Відбулася виставка дитячих поробок: «Здрастуй, зимонько» і конкурс загадок між учнями 1-4 класів(природні явища зими,тварини і рослини взимку,зимові розваги)

У середу початкова кафедра ,разом з батьками, запросила всіх на свято «Святий Миколаю,прийди до нас з раю. Учні зробили виставку малюнків «Ходить по землі свтий Миколай»,було проведено конкурс на кращий український костюм. В цей день діти продемонстрували різноманітність українського одягу.

У четвер для учнів 1-4-х класів була проведена пісенна перерва та конкурс віршів «Ой,зима,ти красунечка»та колективне малювання на об'ємному «мольберті» : «Ми малюємо зиму.»

П’ятниця пройшла під гаслом «Зустріч з казкою – це свято. Не було б її у нас, ми б не знали так багато про новий і давній час». Учнями перших класів була проведена виставка малюнків до улюблених казок. А на веселій перерві з казковими героями учні були запрошені на цікаву вікторину казок.

Тиждень підсумували цікавим,сюжетним колажем фотографій «Завітала зимонька до моєї школи».

За активну участь у проведенні тижня,батьки та учні нагороджені грамотами та подяками.

 

 

 

Переглядів: 291 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar