Головна » 2018 » Березень » 22 » Учасники Міжнародної гри з зарубіжної літератури «Sunflower» нарешті отримали дипломи!!!
11:37
Учасники Міжнародної гри з зарубіжної літератури «Sunflower» нарешті отримали дипломи!!!

З метою впровадження нових форм роботи з обдарованою учнівською молоддю та розвитку творчих здібностей учнів Українською асоціацією викладачів зарубіжної літератури спільно з Творчим об’єднанням «Соняшник» розроблено концепцію проведення щорічної Міжнародної гри зі світової (української і зарубіжної) літератури «Sunflower» для учнів 1-11 класів. Мета конкурсу – активне долучення учнівського загалу до найвищих досягнень світової літератури і культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей, виховання естетичного смаку, високої читацької і загальної культури.

У 2017-2018 навчальному році 13 талановитих дітей разом з учителем зарубіжної літератури Шваченко Л.С. брали участь у Міжнародній грі зі світової літератури «Sunflower».

Кожен із учасників гри зумів розкрити свої здібності, ерудицію й кмітливість. Творчий підхід до таких конкурсів є однією із тих важливих складових, що визначають високий рівень популярності їх серед вихованців. Діти з величезним нетерпінням чекали на результати. На лінійці учням вручили Дипломи І-ІІІ ступенів регіонального рівня, дипломи переможців на шкільному рівні і сертифікати учасників.

 

Переглядів: 401 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar