Головна » 2018 » Лютий » 26 » Вісті з планети Дитинства
09:31
Вісті з планети Дитинства

   У безмежному всесвіті незвіданих галактик існує невелика система Чевельчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка кожного року запалює нові зірочки. Ось і цього року алма-матер впевнено вивела на свою орбіту – орбіту самостійного життя 7 яскравих зірок, учнів 11 класу. Вони зовсім юні за своїм віком, але вже навчилися обходити астероїдні піки, не бояться кометного палахкотіння, мають хороший запас знань, певний життєвий досвід.

   Ця зоряна класна родина залишає стіни рідної школи і сміливо обирає свою дорогу з блиском в очах і з відкритим серцем.

   Тож дізнаємося імена щасливчиків.

   Дмитренко Ярослав, або просто Ясик, як люблять звертатися до нього всі учні нашої школи. Має міцний запас знань, активіст і приколіст і одній особі, кращий футбольний бомбардир не лише школи, а й району, права рука класного керівника.

   Не відстає від нього Кісіль Андрій. Для нього спорт не пусте слово. Стильний, завжди елегантний, він користується симпатією не в однієї дівчини.

   Доброзичливий, готовий прийти на допомогу Тарасенко Владислав. Цей хлопець знає ціну копійці,  природжений фермер.

   Не відстає від нього і Чернуцький Микола. Він має добре серце, батьки в усьому можуть а нього покластися.

   Так склалися обставини, що в сузір’ї учнів цього класу яскраво загорілася зірочка уродженця міста Донецьк Зосенка Максима. Завжди врівноважений, визнаний ерудит він влився в життя класу і став його частиною.

   Є серед випускників хлопець, який має незвичне для юнака захоплення – вирощування кімнатних рослин. Це Кукуріка Євген. Активний учасник художньої самодіяльності, оптиміст по життю, душа компанії.

   «Крутий юзер наш Денис», - так про цього випускника Пащенка Дениса говорять його друзі. Він не просто захоплюється програмуванням, а по справжньому розчиняється в соціальних мережах.

   Проводжаючи в самостійне життя ми хочемо побажати своїм уже дорослим учням успішного вирішення всіх земних задач, піднесення і радості душі. Насолождуйтесь кожним днем, будуйте плани на майбутнє і успішно втілюйте їх у життя, дорогі випускники 2017 року.

Переглядів: 351 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar