Головна » 2019 » Березень » 28

Напередодні канікул проведено підсумкову лінійку на якій було наголошено про необхідність дотримання правил дорожнього руху, техніки безпеки в побуті та безпечного перебування дітей на канікулах у вечірній час.

Кульмінацією зібрання стало нагородження сертифікатами та дипломами учасників Міжнародного конкурсу «SUNFLOWER» із зарубіжної літератури учнів 5-7, 11 класів (шкільний координатор – Шваченко Л.С.) та Міжнародного математичного конкурсу «КЕНГУРУ» учнів 2-6 класів (шкільний координатор – Коврига О.І.).

... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: chevelchazosh | Дата: 28.03.2019

21 березня 2019 року начальником сектору провенції Оржицького відділення поліції Вороною Т.С. та дільничим офіцером поліції Коршуном О.О. для учнів 9-11 класів було проведено змістовну, актуальну та цікаву бесіду «На сторожі Закону та Порядку». Старшокласники здійснили віртуальну подорож у світ юридичних професій, познайомилися з умовами вступу до Національної академії внутрішніх справ, одержали відповідну контактну інформацію та отримали ґрунтовну та змістовну відповідь на запитання, які стосувалися особливостей юридичної відповідальності неповнолітніх.

На кінець зустрічі учні 9-11 класів сфотографув ... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: chevelchazosh | Дата: 28.03.2019