Головна » 2021 » Січень » 23

З 7-го по 11 грудня було проведено Всеукраїнський тиждень права. Завідуюча шкільною бібліотекою Гордієнко Я.Г. ознайомила школярів із новинками літератури: «Перед законом усі рівні»  та провела бібліотечний урок у 6 класі: «Великі права дитини». П`ятикласники представили друзям свої права в малюнках ( кл. кер. Котух ВМ ). Учні 7 класу та їх класний керівник Цілуйко І.Г. складали правила поведінки в класі. Восьмикласники  вивчали правові норми Загальної декларації прав людини ( кл. кер. Хало О.О. ). Учитель правознавства Ревенко О.О. разом з практичним психологом Бондаренко Л.В. провела урок громадянської зрілості у 10-му класі на тему: «Право на життя без ... Читати далі »

Переглядів: 135 | Додав: chevelchazosh | Дата: 23.01.2021

У навчальному закладі були проведені правоосвітні  та виховні заходи щодо профілактики булінгу в учнівському середовищі.  На цільових інформаційних хвилинах учасники освітнього процесу ознайомилися з основними положеннями Закону України «Про внесення деяких змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії боулінгу «цькування», про таке явище, як булінг, з`ясували важелі захисту постраждалих осіб від нього .Класні керівники початкових класів організували перегляд та обговорення мультфільму «Бридке каченя». Практичний психолог Бондаренко Л.В. провела тренінги в середніх класах, які були спрямовані на попередження проявів цькування в учнівському середовищі. Класний керівник 6 класу Кривенко Н.М. та практичний психолог Бондаренко Л.В. на тематичній & ... Читати далі »

Переглядів: 108 | Додав: chevelchazosh | Дата: 23.01.2021

Із метою популяризації формування культури харчування та розвиткові принципів здорового харчування в навчальному закладі проведено цикл інформаційно-просвітницьких заходів. Класний керівник 5 класу Котух В.М. зі своїми вихованцями здійснили віртуальну мандрівку до країни Вітамінка. Учителька з основ здоров`я Гордієнко Я.Г. підготувала та провела День здорового харчування для учнів 6 класу протягом якого школярі складали меню харчування школяра на 1 день, знайомилися зі стравами національної кухні, пропагували серед своїх однолітків корисні для дітей продукти харчування, які допоможуть зміцнити імунітет у період пандемії. Стали в нагодійі інформаційні матеріали з даного питання, які вона підготувала до цього дня. Для учасників освітнього процесу класними керівниками 9-11класів було організован ... Читати далі »

Переглядів: 108 | Додав: chevelchazosh | Дата: 23.01.2021

Із  початку навчального року всі здобувачі освіти навчального закладу розпочали роботу над циклами медичних та гігієнічних знань: «Разом до здорв`я», зокрема, над модулями 1-3: «Здоров`я як цінність», «Гігієна як основа здоров`я» та «Знання – зброя проти інфекційних хвороб». Усі класні керівники провели інструктажі з безпечної поведінки під час пандемії : «Як себе поводити в умовах локдауну»,  «Ковід. Як протидіяти захворюванню на цю хворобу». Для учнів 1-4 класів класними керівниками були проведені різноманітні бесіди: «Здоров`я – основна загальнолюдська цінність», «Як вберегти себе від інфекційних захворювань », «Гігієна тіла»та ін. Діти 5класу ( кл кер. Котух В.М. ) здійснили подорож до країни Здоровляндії. Учні 6 класу під керівництвом класного керівника Кривенко Н.М. ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: chevelchazosh | Дата: 23.01.2021

Право на безпечне життя було і залишається одним із пріоритетних прав у житті кожного з нас. Про це змогли ще раз переконатися всі учасники освітнього процесу під час місячника безпеки дорожнього руху, який пройшов під гаслом: «Безпека дорожнього руху – це життя.». Школярі 5класу з класним керівником Котух В.М.в котрий раз повторили правила дорожнього руху, учні 6 класу ( кл. кер. Кривенко Н.М. ) стали активними учасниками цікавих інтерактивних вправ під час години класного керівника на тему : «Знай правила дорожнього руху», а восьмикласники під керівництвом класного керівника Хало О.Ю. показали свої знання у різноманітних  конкурсах та вікторинах під час виховної години: «Безпека дороги-безпека твого життя». Учні 7 класу побували у ролі учасників дорожнього руху  під час квесту : «Я учасник дорожнього руху» ( кл. кер. Цілуйко І.Г. ) Ст ... Читати далі »

Переглядів: 99 | Додав: chevelchazosh | Дата: 23.01.2021

У листопаді 2020 року було проведено місячник правових знань. Завідуюча шкільною бібліотекою Гордієнко Я.Г. підготувала змістовну тематичну виставку навчального матеріалу на правову тематику та провела бібліотечні уроки для учнів 5-6класів на тему : «Сторінками Всесвітньої книги прав дитини».

До Міжнародного дня дитини учні початкової школи малювали малюнки на тему: «Щасливе дитинство» та взяли участь у різноманітних заходах на правову тематику, зокрема, вивчали правовий букварик. Ніхто з малечі не залишився осторонь і оцінки вчинків улюблених героїв дитячих мультфільмів. Школярі групи продовженого дня розом з вихователем Юрченко О.Л. подорожували вулицями віртуальної країни Прав маленьких громадян та малювали власний світ, який назвали  «Світ без насильства&r ... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: chevelchazosh | Дата: 23.01.2021