Головна » 2021 » Грудень » 07

3 грудня в рамках акції «16 днів проти насилля» в Чевельчанській ЗОШ I- IIIст. для учнів 5-11 класів виїзною групою соціальних працівників Оржицької селищної ради   було проведено виховну бесіду з протидії насилля в учнівському середовищі. Головний спеціаліст, фахівець із соціальної роботи виконавчого комітету Оржицької селищної ради Храпаль Аліна Володимирівна познайомила присутніх із метою акції та особливостями надання соціальних послуг та підтримки, якщо дитина потрапила у складні життєві обставини через вплив несприятливих зовнішніх або внутрішніх чинників. Головний юрист Оржицького бюро правової допомоги Тилюк Богдана Віталіївна розповіла пр ... Читати далі »

Переглядів: 109 | Додав: chevelchazosh | Дата: 07.12.2021

Напередодні Дня Зброцних Сил України в навчальному закладі було проведено цикл виховних заходів. Бібліотекар Гордієнко Я.Г. оформила в шкільній бібліотеці та представила на широкий учнівський загал експозицію: «Героїв стежина від батька до сина». Класні керівники 5 – 11 класів провели тематичні години виховання: «На варті Вітчизни». Старшокласники разом з учителем інформатики Зосенком В.М. створили відеопривітання та розмістили їх у соціальних мережах. Бега В.В. провів спортивно – військову естафету до цієї знаменної дати : «Захисники  України – сила і міць держави» та цикл уроків з захисту України «Історія створення Збройних сил України».

... Читати далі »

Переглядів: 120 | Додав: chevelchazosh | Дата: 07.12.2021

Напередодні свята Святого Миколая у школі традиційно було проведено шкільний ( відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», «Новорічна іграшка власними руками» та «Український сувенір». Найактивнішу участь у ньому взяли учні початкової школи. Конкурс оцінювало журі у складі учителів та голів рад самоврядування класів. До уваги бралися такі критерії оцінювання:

Переглядів: 120 | Додав: chevelchazosh | Дата: 07.12.2021