Головна » Архів матеріалів

Напередодні свята Святого Миколая у школі традиційно було проведено шкільний ( відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», «Новорічна іграшка власними руками» та «Український сувенір». Найактивнішу участь у ньому взяли учні початкової школи. Конкурс оцінювало журі у складі учителів та голів рад самоврядування класів. До уваги бралися такі критерії оцінювання:

Переглядів: 119 | Додав: chevelchazosh | Дата: 07.12.2021

26 листопада в навчальному закладі було проведено цикл заходів, присвячених вшануванню пам`яті українців, які померли від голоду в роки голодоморів двадцятих, тридцятих, сорокових років минулого століття. Учитель історії Ревенко О.О. провела інформаційну хвилинку: «Голод 1932-1933р.р. в українській історії» для учнів 5-11 класів, класні керівники підготуівали змістовні тематичні години скорботи: «Були колись страшні часи», учні початкової школи зробили символічні колоски життя та вшанували безневинно убієнних голодною смертю дітей в 1932 -1933р.р. у сільському парку с.Чевельча біля пам`ятника землякам, які померли від голоду в ті роки, взявши участь в акції: «Яблука пам`яті». Всі учасники освітнього процесу разом з батьками школярів вшанували рідних, померлих від голоду в роки геноциду українського народу 1932-1933р.р., взявши активну участь в акції: «Запали ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

Дню Гідності та Свободи був приурочений тематичний тиждень. Завідуюча бібліотекою Гордієнко Я Г знайомила школярів з новинами науково – популярної літератури відповідної тематики, класні керівники 5 – 8 класів підготували та представили на широкий учнівський  загал презентації: « Ми діти вільної країни крокуємо вільною державою», старшокласники взяли участь у флешмобі: «Я - українець». Підсумком тижня став урок громадянської зрілості: «Герої завжди поміж нас», який провела класний керівник 7 класу Кривенко Н.М.

... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

19 листопада в школі було проведено Національний урок з безпеки дорожнього руху: «Безпечна дорога додому» в рамках проєкту: «Безпечна країна» на якому учасники освітнього процесу повторили правила дорожнього руху та відпрацювали навички правильних дій в нестандартних ситуаціях, які можуть виникнути під час переходу вулиці та руху школяра додому.

... Читати далі »

Переглядів: 87 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

В рамках місячника правових знань з 15 по 19 листопада було проведено тиждень толерантності. Учасники освітнього процесу створювали квітку толерантності, брали активну участь у колажі художньої творчосі: «Країна моїх прав», флешмобі: «Давай дружить!». Класний керівник 8 класу Цілуйко І.Г. з своїми учнями провела загальношкільний захід до Дня толерантності.

Переглядів: 89 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

З 08.11 по 12.11 2021р. в навчальному закладі було проведено тиждень української писемності та мови. Учні 1- 4 класів дізналися чимало цікавого про рідну мову з тематичних бесід, які для них провели вчителі початкових класів. Учителька української мови та літератури Хало О.Ю. підготувала квест: «Збережемо наш скарб – рідну мову», а її колега Цілуйко І.Г.інтелектуально – філологічну гру: «Магія рідного слова». 9 листопада було відзначено День української писемності та мови. Цього дня учні середніх класів мали змогу переглянули тематичну презентацію, а старшокласники разом з учителями писали Всеукраїнський диктант.

... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

З першого по одинадцяте листопада в школі було проведено тиждень протидії булінгу. Практичним психологом Бондаренко Л.В. було проведено цикл групових бесід з учнями 5-8 класів: «В кожній людині є щось хороше», анкетування для старшокласників: «Що я знаю про булінг?», тренінгове заняття: «Вчимося казати: «НІ!». Під її керівництвом протягом тижня плідно працював консультативний пункт «Скринька довіри» та змістовно пройшло обговорення відеофільму: «Булінг. Способи самозахисту». Не залишилися осторонь цієї актуальної теми  і класні керівники, які провели тематичні класні години: «Не будь жорстоким» (5-8 кл.), «Змінюй в собі негативне ставлення до інших» (9-11 кл.). Учні початкових класів малювали «галявину добра» та вчилися подавати руку дружби. ... Читати далі »

Переглядів: 85 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

В рамках місячника національно-патріотичного виховання було проведено декаду українського козацтва. Учитель фізичної культури Бега В.В. провів спортивну естафету до Дня захисника України, класні керівники 5-11 класів разом з своїми вихованцями здійснили захоплюючі мандрівки шляхами козацької слави, а учні 1 класу були посвячені у юні козачата. Напередодні знаменних історичних дат був даний старт шкільному етапу Всеукраїнської гри «Джура».

Переглядів: 79 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

Напередодні Дня вчителя в навчальному закладі було проведено тиждень учнівського самоврядування протягом якого школярі виготовили  святкові листівки для вчителів, випускники 11 класу провели щорічну акцію: «Осінні квіти ветерану педагогічної праці». А на завершення юні аматори шкільної  сцени вшановувати працю педагогів  святковою літературно – музичною композицією: «Ми шану вчителю віддаємо сповна».

... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

Протягом жовтня в школі було проведено місячник національно – патріотичного виховання. Учні початкової школи разом з батьками  підготували цікаві повідомлення: «Мої улюблені дідусь та бабуся», класний керівник 10 класу Шваченко Л.С. разом з своїми вихованцями взяла участь у Всеукраїнській акції: «Моя Батьківщина - Україна», представивши змістовне етнографічне дослідження про місцеві ремесла та провела загальношкільний виховний захід до 150-річчя з Дня народження І.Піддубного: «О, спорт, ти - мир» .

... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: chevelchazosh | Дата: 06.12.2021

« 1 2 3 4 5 ... 20 21 »