Головна » 2020 » Жовтень » 26 » Безпека дорожнього руху- це життя!
11:27
Безпека дорожнього руху- це життя!

У вересні було проведено цикл заходів в рамках безпеки дорожнього руху. Всі школярі повторили правила дорожнього руху та взяли активну участь у різноманітних виховних заходах.

Класним керівником 6 класу Кривенко Н. М. було проведено гру- вікторину «Знай Правила дорожнього руху». У ході заходу вчитель познайомила дітей з історією виникнення дорожніх правил. Шестикласники вчилися розрізняти дорожні знаки, повторили правила вуличного руху для пішоходів,розвивали уміння самостійно користуватися отриманими знаннями в повсякденному житті.

Класний керівник підготувала для своїх вихованців  «калейдоскоп цікавих конкурсів»: « Чи знаєте ви?», «вгадай знаки»,  «дрожня ситуація». Діти з великим задоволенням розгадували різноманітні загадки.

Класним керівником 7 класу Цілуйко І.Г.  було проведено квест. «Я - учасник дорожнього руху». Учні здійснили заочну мандрівку до Країни Дорожніх знаків . На них чекали різноманітні загадкові сюрпризи на зупинках: «Дорожній знак» ,  «Лабіринт», «Проїхати» на зелений сигнал світлофора» та інші цікаві випробування.

У 8 класі класним керівником Хало О.Ю. було проведено вікторину «Безпека життя .Правила дорожнього руху».  Учні повторили правила дорожнього руху, закріпили навички виконання основних правил руху з метою попередження травматизму.

 

 

 

Переглядів: 123 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0