Головна » 2020 » Жовтень » 26

Стало доброю традицією в нашій школі напередодні Дня захисника України, Дня українського козацства та свята Покрови Присвятої Богородиці проводити посвяту у козачата учнів 1класу.Ось і цього дня в родинній світлиці зібралися юні школярі для відзначення цієї знаменної дати.Кошовий отаман Нукєєв Тимур привітав учнів 1 класу з цією знаменною датою, вручив їм вірчу грамоту про присвоєння звання ім .Петра Калнишевського. Юні козачата прийняли присягу на вірність козацьким чеснотам та затвердили правила життя новоствореного козацького коша. До цієї знаменної дати долучилися всі козацькі загони початкової школи. Діти малювали малюнки, переглядали відеоролики, які відтворювали козацьку епоху української історії.

... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: chevelchazosh | Дата: 26.10.2020

Класні керівники навчального закладу разом з своїми вихованцями активно  долучилися до просвітницьких заходів щодо попередження випадків булінгу з використанням інформаційно – комунікативних технологій. У 8 класі з метою безпеки підлітків від сексуальних ризиків у мережі Інтернет було проведено урок: «Інтимне селфі в Інтернеті».Під час уроку учні разом з учителем Хало О.Ю. отримали можливість познайомитися  з актуальними  ризиками  в Інтернеті,пов’язаними з надсиланням власних інтимних фото; зрозуміли зміст понять «секстинг», «онлайн-грумінг» та ін., їх наслідками. Школярі дізналися,як слід діяти у відповідних ситуаціях та де можна отримати допомогу в разі необхідності. Протягом уроку були використані  елементи лекції, візуальної презентації, застосовані різноманітні пра ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: chevelchazosh | Дата: 26.10.2020

У вересні було проведено цикл заходів в рамках безпеки дорожнього руху. Всі школярі повторили правила дорожнього руху та взяли активну участь у різноманітних виховних заходах.

Класним керівником 6 класу Кривенко Н. М. було проведено гру- вікторину «Знай Правила дорожнього руху». У ході заходу вчитель познайомила дітей з історією виникнення дорожніх правил. Шестикласники вчилися розрізняти дорожні знаки, повторили правила вуличного руху для пішоходів,розвивали уміння самостійно користуватися отриманими знаннями в повсякденному житті.

... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: chevelchazosh | Дата: 26.10.2020