Головна » 2019 » Липень » 15 » Свято останнього дзвоника
19:39
Свято останнього дзвоника

Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Лунає останній дзвоник. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів першокласників: взято першу сходинку на шляху пізнання.
Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. ому бажаю вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

Урочистий і особливий день сьогодні не тільки для учнів одинадцятого класу, а і для їх батьків. Адже це вони пройшли із ними крок у крок сімнадцять років життя. Це до них прихилялись голови у хвилини відчаю і невдач, це до них спішили у хвилини радості, це вони відчували щастя бути невіддільними від життєвих успіхів своїх дітей.

Переглядів: 205 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0