Головна » 2019 » Липень » 15

О, школо! Таке коротке слово, але який глибокий зміст. І ось сьогодні 11 років пройшло з того часу, як до тебе з квітами надій увійшли нинішні випускники Чевельчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, увійшли, щоб сходинка за сходинкою , піднятися на вершину знань. Випускні шкільні роки неповторні, як неповторне саме дитинство і юність. Нашим дітям стало тісно за шкільними партами, вони, як ті пташенята, ось-ось випурхнуть з рідного гнізда.

Цей клас-родина «Веселий вулик» дійсно був творчою та активною, ерудованою, інтелектуальною та веселою командою.

Проводжаючи в самостійне життя ми хочемо побажати своїм уже дорослим учням успішного вирішення всіх земних задач, піднесення і радості душі ... Читати далі »

Переглядів: 236 | Додав: chevelchazosh | Дата: 15.07.2019

Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Лунає останній дзвоник. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів першокласників: взято першу сходинку на шляху пізнання.
Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі та мудрі наставн ... Читати далі »

Переглядів: 205 | Додав: chevelchazosh | Дата: 15.07.2019

У травні учні 4 класу  святкували випуск з початкової школи. До гостиннного залу завітали батьки, учителі школи, братики та сестрички,  для того, щоб привітати четвертокласників з завершення навчання у початковій школі. Учні із великим задоволенням готувалися до свята, адже це не кінець навчання в школі, а попереду їх ще чекає світ нового та цікавого. Випускники радо розповідали про свої перші шкільні роки, підготували змістовну відео-презентацію, переглядаючи яку, у батьків з'являлися сльози на очах, бо ще зовсім недавно вони їх привели у 1 клас. Зі словами подяки учні звернулися до своєї першої вчительки Сіренко О.В. та до батьків, подарували їм квіти. Від батьківського комітету з напутним словом виступила О.Л. Юрченко. Діти  приймали щирі привітання від директора школи О.І. Ковриги  та отримали перший свій важливий документ – диплом випускника початкової школи. На св ... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: chevelchazosh | Дата: 15.07.2019

Нещодавно в Чевельчанській ЗОШ І-ІІІ ступенів настав той день, коли діти завершили працювати з першим у своєму житті, найулюбленішим підручником – Букварем, і провели свято Прощання із цією мудрою і для кожної людини необхідною в житті книгою. На свято зібралися батьки, учні, адміністрація школи з нагоди радісної події у житті наших першокласників. Діти у святково прикрашеному залі виступали перед гостями, розказували вірші, становили сценки, співали та танцювали.З допомогою цієї книги діти вивчили всі букви та навчилися читати, збагатили свій словниковий запас.  Буквар допоміг  пізнати багато цікавого.

Буквар скінчився, та не закінчилося, а тільки починається довге й цікаве шкільне життя, Буквар – це маленька часточка тих великих знань, які дасть вам ш ... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: chevelchazosh | Дата: 15.07.2019

Ось і підходить час для веселих канікул! На останньому тижні навчання була проведена загальношкільна лінійка, на якій діти отримали довгоочікувані  дипломи та грамоти з українознавчої гри "Патріот", математичного конкурсу "Кенгуру" та гри із світової літератури "Санфлавер". Бажаємо нових злетів та перемог учасникам.

... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: chevelchazosh | Дата: 15.07.2019