Головна » 2019 » Грудень » 04

З 9 по 13 вересня 2019 року в Чевельчанській школі під керівництвом учителя фізичного виховання Беги В. В. було проведено олімпійський тиждень. Учні взяли участь у різноманітних спортивних іграх, пригадали яскраві сторінки спортивних досягнень українських спортсменів та провели цікаві інформаційні хвилинки на спортивну тематику.

... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: chevelchazosh | Дата: 04.12.2019

Стало доброю традицією в Чевельчанській школі в першу п’ятницю навчального року проводити посвяту у старшокласники учнів 9 класу. Ось і цього вересневого дня девятикласники класу-родини «Родинне тепло» Презентували свій невеликий але креативний колектив. Разом із своїми старшими шкільними друзями проходили захоплюючими стежками «учнівських випробувань», брали активну участь у різноманітних конкурсах, які підготували одинадцятикласники. На завершення учні 9 класу склали клятву старшокласника та сфотографувалися на пам'ять.

 

Переглядів: 155 | Додав: chevelchazosh | Дата: 04.12.2019

Перший урок 2019-2020 н. р. був присвячений патріотичній тематиці і це не випадково, адже кожна історична епоха дала країні своїх неоціненних борців за незалежність, за вільну Україну, за народ. На цьому уроці учні розповідали про історію державних символів, тлумачили слова «патріот», «Герой України», толерантність, показували свої знання з історії України, вчилися бути толерантними та вшанували пам’ять патріотів України.

... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: chevelchazosh | Дата: 04.12.2019

2 вересня 2019 р. на шкільному подвір’ї Чевельчанської ЗОШ I-III ст. в черговий раз урочисто пролунала знайома і дорога кожному мелодія першого дзвоника 2019-2020 н.р.. В цей день навколо звучав дитячий щебіт, розквітало безмежне море осінніх квітів. Це свято стало особливим для 15 першокласників . Вони вперше переступили поріг Чевельчанської школи і разом з учителькою Сіренко О. В. зробили вирішальний крок до незнайомого і цікавого життя НУШ, до сповненої незабутніх вражень і відкриттів країни знань, у якій вони проведуть радісні та пізнавальні 12 років шкільного життя.

Нинішній першовересень особливий і для одинадцятикласників, адже після закінчення цього навчального року вони підуть у самостійне життя. Всі присутні побажали випускникам, щоб здобуті ними знання стали компасом який допом ... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: chevelchazosh | Дата: 04.12.2019