Головна » 2019 » Грудень » 05

4 грудня в навчальному закладі було проведено шкільний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» та «Український сувенір». Переможці конкурсу в номінації «Новорічна композиція» стали Кривенко Богдан (4 кл.), Дмитренко Мирослава (7 кл.), «Український сувенір» - Тимошенко Таміла (6 кл.), «Новорічна іграшка» - Хало Вікторія (2 кл.). Керівники Цілуйко І. Г., Хало О. Ю., Кривенко Н. М.

... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

22 листопада 2019 р. в Чевельчанській ЗОШ I-III ст. було проведено День пам’яті жертв голодоморів на Україні. Кульмінацією заходів стала акція «Запали свічку пам’яті», в якій взяли участь учителі та учні початкової школи.

... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Для учнів 5-8 класів було проведено літературно-музичну композицію, головна мета якої – показати всю красу та велич української мови. Захід дав змогу учням доторкнутися до джерел духовної культури рідного народу, поглибити знання про витоки писемності та розвиток рідної мови, її правопис; усвідомити необхідність пропагування української мови в суспільстві, підвищення власної мовної культури. Крім того, учні взяли участь у конкурсі на кращих знавців рідної мови. Наша мова буде жити вічно, якщо в серцях українців буде до неї така любов, як у нас.

... Читати далі »

Переглядів: 152 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

21 листопада 2019 р. в Чевельчанській ЗОШ було проведено цикл виховних заходів з нагоди відзначення Дня гідності і Свободи. Учні 5-11 класів ознайомилися з історією цієї пам’ятної дати та вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні і всіх захисників України, які відстоюють незалежність держави на сході. Учні початкової школи побували в шкільному музеї. Завуч школи Подолянко Л. І. провела навчальну екскурсію для учнів початкової школи «Наші земляки – учасники АТО».

... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Листопад 2019 року був оголошений місячником правових знань протягом якого було проведено тематичні тижні: «безпеки дорожнього руху» (11.11.- 15.11.); «толерантності» ( 18.11. – 22.11.); «прав дитини» ( 25.11. – 29.11) (учитель правознавства Ревенко О.О., практичний психолог Бондаренко Л.В.), інформаційні хвилинки: «У світі прав та обов’язків» (5-11кл.,кл.керівники); конкурс малюнків «Права дитини в малюнках» (2-7кл,учитель образотворчого мистецтва Бондаренко Л.В.), профілактичні рейди: «Твоє дозвілля», «Підліток», « Урок» (ПО Слинько В.М., актив школи), бесіди з елементами гри «Чи знаю я свої обов’язки» (2-4кл., кл.керівники); години спілкування з застосуванням ситуа ... Читати далі »

Переглядів: 172 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Напередодні осінніх канікул учні 8 класу разом з класним керівником Шваченко Л. С. провели осінній бал. Ця атмосфера свята стверджувала красу цієї пори року, а діти співали пісні, розказували вірші, змагалися та брали участь у різноманітних осінніх іграх. І хоч на вулиці була похмура погода, однак, в залі панувала піднесена атмосфера справжнього веселого свята.

Переглядів: 166 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Протягом 7-11 жовтня 2019 р. в навчальному закладі проведено тиждень історії козацтва. Разом з учителями школярі поринули в захоплюючий світ історії українського козацького лицарства, підготували та провели тематичні виховні заходи, підготували та надіслали щирі вітання з нагоди Дня козацтва захисникам України. Кульмінацією тижня стало свято Козацької слави з посвятою у козачата учнів 1 класу.

... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Протягом вересня-жовтня 2019 року в Чевельчанській школі був проведений двомісячник безпеки дорожнього руху. Протягом якого школярі вчилися безпеці дорожнього руху.

Година безпеки Безпека на дорозі - безпека твого життя (8 клас, кл. кер. Шваченко Л. С. )

... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

4 жовтня 2019 р., напередодні Дня вчителя учні 11 класу вітали своїх учителів та ветеранів педагогічної праці з цією знаменною датою. Нікого з присутніх не залишили байдужими слова щирої вдячності, які звучали з вуст школярів. Випускники підготували авторську літературно-музичну композицію під рубрикою «Від усього серця», цікаву презентацію «Один день з життя наших учителів», сценки на шкільну тематику. Особливі теплі слова вдячності лунали на адресу педагогічної праці, які на запрошення випускників завітали на свято. Директор школи Коврига О. І. подякувала одинадцятикласникам за подаровані хвилини хорошого настрою та вітання, які прозвучали на адресу вчителів.

... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Напередодні річниці визволення Полтавщини та України від фашистських загарбників учні 9 класу з класним керівником Котух В. М. провели урок мужності присвячений цим знаменним датам. Девятикласники відтворили хронологію подій воєнної історії рідного краю Другої світової війни, згадали про безцінний внесок односельчан у перемогу над ворогом, вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Переглядів: 155 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

З 16 по 20 вересня 2019 року в Чевельчанській ЗОШ було проведено Всеукраїнський тиждень протидії булінгу. Завідуюча шкільною бібліотекою Гордієнко Я. Г. оформила та поширила серед учнів інформаційний бюлетень #STOPбулінг. Практичний психолог Бондаренко Л. В. провела цикл профілактичних бесід різноманітні розвивальні заняття, ігри-тренінги та групові анкетування з різними віковими категоріями учнів, класні керівники 5-11 класів разом з своїми вихованцями переглянули та обговорили відеоролики на тему «Вчимося казати – ні».

Переглядів: 155 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Учні 5 класу та їх класний керівник Кривенко Н. М. провели загальношкільне свято «Подорож до країни Квітляндії». Під час заходу діти акцентували увагу присутніх на тому, що пізнання світу починається з добра та природи, запросили учнів середніх класів в казковий світ квітів, зачарували глядачів цікавими легендами, ознайомили з презентацією «Неповторна краса квітів родин учнів 5 класу». Навчали присутніх розрізняти символіку квітів України, розповідали про прикмети, які пов’язані з цими рослинами. А ще п’ятикласники запропонували присутнім дієві народні способи профілактики простудних хвороб, які застосовували наші предки, дбаючи про власне здоров'я. На кінець свята учасники дійства наголосили на необхідності кожному з нас дбати про природу – символ людської душі.

... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Теплого вересневого дня учні 5-11 класів зібралися в сільському парку для проведення чергових туристичних змагань на честь свята Всеукраїнського дня туризму. Члени двох команд долали по-пластунськи штучні перешкоди, бігали по купинах, стрибали з жердиною через перешкоди, орієнтувалися на місцевості та брали участь в туристично-спортивній естафеті. Всі учасники змагань отримали «море задоволень», а болільники – незабутні емоції.

... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

«Ми віримо в гарне майбутнє». Під таким лозунгом пройшов шкільний етап Всеукраїнського конкурсу. Переможцем визнано команду волонтерів к складі Бурої Ярослави, Гордієнко Дарини та Тимошенко Ніни. Дівчата з своїми однокласниками створили волонтерський загін «Не будь байдужим», розробили програму діяльності та протягом останніх 2 років систематично втілювали її в життя. Підсумком їх роботи став проект, який був визнаний кращим у навчальному закладі та представлений на районний конкурс.

Переглядів: 163 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019

Екологічна тематика – провідна тема юних художників Чевельчанської ЗОШ I-III ст. Протягом вересня учні 5-8 класів під керівницвом учителя образотворчого мистецтва Бондаренко Л. В. Проявляли свої художні здібності під час шкільного етапу акції «Природа і люди». Переможцем стала учениця 6 класу Рудь Яна.

Переглядів: 146 | Додав: chevelchazosh | Дата: 05.12.2019