Головна » 2019 » Грудень » 5 » Місячник правових знань
13:00
Місячник правових знань

Листопад 2019 року був оголошений місячником правових знань протягом якого було проведено тематичні тижні: «безпеки дорожнього руху» (11.11.- 15.11.); «толерантності» ( 18.11. – 22.11.); «прав дитини» ( 25.11. – 29.11) (учитель правознавства Ревенко О.О., практичний психолог Бондаренко Л.В.), інформаційні хвилинки: «У світі прав та обов’язків» (5-11кл.,кл.керівники); конкурс малюнків «Права дитини в малюнках» (2-7кл,учитель образотворчого мистецтва Бондаренко Л.В.), профілактичні рейди: «Твоє дозвілля», «Підліток», « Урок» (ПО Слинько В.М., актив школи), бесіди з елементами гри «Чи знаю я свої обов’язки» (2-4кл., кл.керівники); години спілкування з застосуванням ситуативної гри: «Знай і поважай право» (5 – 7кл. кл.керівники.), та годину класного керівника у 8кл.: «Життя – це наш безцінний скарб,тож не залишай його без барв» (кл.керівник Шваченко Л.С.), відкритий діалог «Діти, злочин і кара» ( учитель правознавства Ревенко О.О.) , загальношкільний захід «Великі права маленької дитини» з елементами вправи: «Дитина і Конвенція ООН «Про права дитини» (5 – 6кл., уч. правознавства Ревенко О.О.,пр..психолог Бондаренко Л.В.), здійснено заочну мандрівку в Країну Безпеки (5кл. кл.керівник Кривенко Н.М.), а також проведено єдиний національний урок «Безпечна країна» за участю СРПП лейтенанта поліції Семенця Я.М. та поліцейського СРПП,ст..сержанта Головченка М.М., цільову екскурсію до пожежної частини смт.Оржиця: «Чим небезпечні пожежі та як їм зашкодити» (10 – 11кл. ЗВР Ревенко О.О. пр. психолог Бондаренко Л.В.),

Зустріч з працівниками правоохоронних органів з метою ознайомлення з роботою сектору превенції Оржицького ВП та практичне заняття: « Застосування поліцейськими фізичного впливу (сили) та вогнепальної зброї.» (ЗВР Ревенко О.О.,пр..псиголог Бондаренко Л.В. лейтенант поліції Галай І.О., ст..сержант поліції Лісний В.Ю.), роз’яснюючу роботу з батьками на класних батьківських зборах «Права та обов’язки батьків щодо виховання дітей» (7 – 9кл., кл.керівники).

Виготовлено та поширено серед батьків буклет «Правовий порадник для батьків» (1 – 11кл. кл.керівники).

Зроблено виставку інформаційних матеріалів «Закон про тебе і для тебе» (зав. бібліотекою Гордієнко Я.Г.)

Випущено інформаційно – методичний вісник про особисту відповідальність учнів за скоєння злочинів та правопорушень (учитель правознавства Ревенко О.О.).

Переглянуто та обговорено документальний фільм « Заради життя без алкоголю та наркотиків» (9 – 11кл. уч.правознавства Ревенко О.О.).

Година класного керівника «Життя - це наш безцінний скарб,тож не залишайте його без барв»

(8кл., кл.керівник Шваченко Л.С.)

Заочна мандрівка в Країну Безпеки

(5кл. кл.керівник Кривенко Н.М.)

Зустріч з працівниками правоохоронних органів та ознайомлення з роботою сектору Оржицького ВП та практичне заняття: «Що треба знати про застосування поліцейськими фізичного впливу (сили) та вогнепальної зброї.» (ЗВР,Ревенко О.О., пр..психолог Бондаренко Л.В.,лейтенант поліції Галай І.О.,ст..сержант поліції Лісний В.Ю)

Цільова екскурсія до пожежної частини смт. Оржиця: «Чим небезпечні пожежі та як їм зашкодити»

 

 

Переглядів: 172 | Додав: chevelchazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0